HILL’S

Hill’s on amerikkalainen koiran- ja kissanruokamerkki. Yrityksen tarina alkoi 1930-luvulla kun Morris Frank sokea nuori mies kulki Buddy-saksanpaimenkoiransa kanssa amerikkaa ristiin rastiin tehden opaskoiratyötä tunnetuksi. Buddy –koira kärsi kuitenkin munuaisvaivoista ja Frank Morris pyysi apua eläinlääkäri Dr. Mark Morris seniorilta.

Tämä oli vakuuttunut että koiran vaivat johtuivat huonosta ravinnosta ja ryhtyi kehittämään vaimonsa Louise Morris:in kanssa uudenlaista koiranruokaa. Kehityksen tuloksena syntyi Raritan Ration B –koiranruoka, joka oli nykyisen Hill’s Prescription Diet k/d Canine –ruoan edeltäjä ja tarkoitettu munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville koirille.

Louise ja kolme muuta naista valmistivat ruokaa aluksi heidän keittiössään ja he postittivat koiranruokapurkit Morris Frankille. Lasiset purkit kuitenkin rikkoutuivat usein kuljetuksen aikana ja niinpä Morris Frank järjesti usean tuhannen peltitölkin ja purkittamislaitteen toimituksen Dr. Morrikselle. Tästä eteenpäin ruoka purkitettiin peltitölkkeihin.

Firmalla on ollut Kansasin Topekassa oma tutkimuslaboratorionsa jo vuodesta 1951. Nykyisellään Hill’s Pet Nutrition kuuluu Colgate-Palmolive konserniin.

Hill’s tuotemerkin alla on neljä brändiä: Hill’s Prescription Diet, Hill’s Science Plan, Hill’s Vet Essentials ja Hill’s Ideal Balance.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of