Kissan kiipeilypuu

Kissat rakastavat raapimispuita! Niissä on ihanaa teroitella kynsiään raapimispuun pylvääseen, vaaniskella puun takana tai vain ottaa nokoset pedissä ja samalla seurata toisella silmällä maailman menoa. Kissan kiipeilypuu on jokaisen kissan toivenlistalla ensimmäisenä.

Ostetuimmat kissojen kiipeilypuut…tuoteslideri tähän

Kissan kiipeilypuut tarjouksessa

Kokoamme oheen löytämämme parhaimmat kissankiipeilypuu tarjoukset. Etsitkö kissallesi raapimispuuta edullisesti netistä. Tutustu alla oleviin lemmikkitarvikeliikkeiden tarjouksiin ja alennuksiin.

Ryhmä kissatarvikkeet alennuksessa

Minkäkokoisia raapimispuita on olemassa?

Kissojen kiipeilupuita eli raapimispuita on monen kokoisia ja monia eri malleja. Pienimmät raapimispuut ovat alle 100 cm korkeita. Yksinkertaisimmillaan raapimispuu on pelkkä tolppa joka on vuorattu sisalikuituisella köydellä tai juuttiköydellä. Tarpeeksi tukeva alusta pitää tolpan pystyssä kovassakin käsittelyssä. Joissakin tolpissa voi olla myös mukana roikkuva lelu joka tuo lisäiloa kissan raapimis- ja kiipeilypuuhiin.

Pienissäkin raapimispuissa löytyy myös malleja, joissa on joko peti tai lepoalusta. On myös olemassa raapimistynnyreitä, jotka ovat raapimispuun ja pedin välimuotoja. Nämä ovat yleensä alle 100 cm korkeita tynnyreitä jotka tarjoavat kissalle kompaktissa muodossa leikki-, raapimis- ja kiipeilymahdollisuuksia.

Keskikokoiseet raapimispuut tarjoavat kissoille enemmän vaihtoehtoja leikkimiseen ja lepäilyyn. Myös materiaaleissa on enemmän valinnanvaraa, pylväs voi olla joko esim. sisalipäällysteinen metallipylväs tai täysipuinen. Monessa mallissa on lepäilykorit tehty vesihyasintista ja tyynyt ovat pestäviä. Näissä raapimispuissa on korkeus noin 100 cm – 160 cm.

Korkeimmat raapimispuut ylettyvät kattoon asti. Ne tarjoavat siis todellakin myös energisimmille ja huimapäisimmille kissoille haastetta! Osaa kattoon ylettyvistä raapimispuista voi säätää huonekorkeuden mukaan. Etuna on tukevuus.

Näissä malleissa on useita paikkoja nukkumiseen ja kiipeilyyn, koreja lepäilyyn, paljon pintoja raavittaviksi. Joissakin malleissa voi olla riippumattoja ja useita roikkuvia leluja.

Millainen kiipeilypuu kissalle?

Hyvän kiipeilypuun valinta riippuu monesta seikasta: kissojen lukumäärästä, iästä, luonteesta, terveydellisestä tilasta ja asunnon koosta. Jos sinulla on nuori ja energinen kissa ja paljon tilaa, kannattaa miettiä isommankin raapimapuun ostoa. Jos taas kissasi tykkää lähinnä lekotella ja silloin tällöin teroitella kynsiään, riittää pienempikin malli ilman leluja. Aremman kissan ollessa kyseessä on hyvä tarkistaa kuinka lepopaikat puussa on sijoitettu, pääseekö kissa niihin ilman suurempaa akrobatiaa.

Kissanpennun kiipeilypuu

Kissanpentu on hyvä opettaa alusta alkaen teroittamaan kynsiänsä sislapintoihin. Pentu oppii pienestä pitäen käyttämään leikkipaikkansa raapimispintoja kynsiensä hoitamiseen. Pienelle kissanpennulle sopii myös alkuun pienikokoisempi kiipeilyteline. Tärkeintä on tarjota kissanpennulle paikka rauhalliseen lepoon sekä moipuoliseen leikkiin.

Paljonko raapimispuut maksavat?

Raapimispuita on hyvin eri hintaisia. Pienimpiä voi saada noin 20 eurolla. Materiaalit ja varustetaso vaikuttavat hintaan myös todella paljon, ei pelkkä koko. Keskikokoisten ja isojen raapimispuiden hintahaitari on niin ikään iso, edullisimmillaan sellaisen saa noin 50 eurolla ja kalleimmat voivat maksaa jopa 400 euroa.

Mistä löydän kissan kiipeilypuun edullisesti netistä?

Etsitkö luotettavaa ja edullista kissan tarvikkeita myyvää verkkokauppaa, joka toimittaa tilaamasi tuotteet nopeasti? Kokosimme oheen listauksen kissan tarvikkeita netissä myyvistä lemmikkieläinkaupoista. Löydät laadukkaat kipeilypuut kissallesi, kuin myös muut tarvikkeet, kissan hiekkalaatikon, kissanluukut, kissanvessat sekä kissan lelut oheisista kaupoista. Onko sinulla oma verkkokauppa? Haluatko mukaan listaukseemme. Ota ihmeessä yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta.

Kutsutaan ryhmä affilinkit ”kissantarvikekaupat”

Kissan raapimispuut – Käyttäjäkokemuksia ja tuotervosteluja

Vertailu kannattaa! Lue myös toisten asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluja tuotteista. Niistä saa usein ja hyviä käytännön vinkkejä puun valitsemiseen.

Muistathan myös että useimmat raapimispuut on itse koottavia. Myös kokoamisen helppoudesta tai vaikeudesta saa hyviä vinkkejä toisten kokemuksista!

”Keskustelua kissojen raapimis- / kiipeilypuista” (Petsie.fi)

”Lidlin raapimispuu /keskustelua” (Anna.fi)

Kissojen raapimispuu

Miten valita kissalle oikeanlainen raapimispuu?

9 Total Score
Oliko artikkelista sinulle hyötyä?

Kerro meille oliko artikkelista sinulle hyötyä. Voit kertoa myös sivun alareunassa olevassa keskustelukentässä mikä miellytti tai mistä haluaisit lisää tietoa.

User Rating: 4.67 (3 votes)

Leave a Reply

1 Comment on "Kissan kiipeilypuu"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Api

Kerro meille, mistä löysit hyvän kissan kiipeilypuun.