Tietoa sivustosta

City4pets.fi:stä löydät kaiken lemmikillesi. Kokoamme sivuillemme tietoa lemmikkieläimistä sekä eri lemmikkieläintarvikkeista. Löydät kauttamme linkit netin laajasta tarjonnasta poimittuihin luotettaviin eläintarvikeverkkokauppoihin. Tuotepuolellamme pääset vertailemaan eri verkkokauppojen tuotteita yhden sivuston alla. Haluamme helpottaa eläintarvikehankintojasi ja löytää sinulle parhaimmat eläintarviketarjoukset & alennukset.

Miten sivustomme toimii

Löytäessäsi sivuiltamme sinua kiinnostavia tuotteita pääset siirtymään tuotetta myyvän kaupan sivuille kätevästi ja suoraan klikkaamalla ”katso tuotetta”-nappia. City4pets.fi toimii siis vain tiedon välittäjänä ja aina lopullinen ostotapahtuma toteutuu tuotetta tarjoavan verkkokaupan sivuilla.

Miksi perustimme City4pets.fi:n?

City4pets.fi:n takana on joukko asiantuntijoita, joilla kaikilla on omakohtaista kokemusta eri lemmikkieläimistä, lemmikkieläinten kanssa harrastamisesta sekä lemmikkitarvikealasta.  Kotonamme on asustanut niin marsuja, hamstereita, käärmeitä & liskoja, kissoja, koiria ja hevosia.  Joukollamme on paljon omakohtaista kokemusta eläintarvikkeiden verkko-ostamisesta ja olemmekin jo kauan kaivanneet sivustoa, jonka kautta saa tietoa sekä löytää laajan valikoiman eri kauppojen tuotteita yhdestä paikasta. Hintavertailu on näin ollen helpompaa ja aikaa ei tuhraannu eri verkkokauppojen sivuilla pyörimiseen. Netistä ostamisen tulee olla nopeaa ja helppoa ja me haluamme helpottaa sitä vielä enemmän. Perustimme City4petsin sinua ja sinun lemmikkiäsi varten.

Onko sinulla oma eläintarvikeverkkokauppa tai olet muuten kiinnostunut yhteistyöstä?

Jos sinulla on oma eläintarvikkeita myyvä kauppa, joka toimii myös verkossa ja olet kiinnostunut jonkinlaisesta yhteistyöstä City4petsin kanssa niin ota ihmeessä yhteyttä. Katsotaan yhdessä, mikä olisi paras tapa tehdä yhteistyötä. Kirjoita meille viesti yhteystietolomakkeemme kautta.

Tietosuojakäytäntö ja yksityisyyden suoja

City4pets.fi noudattaa ja kunnioittaa tietosuojasäännösten mukaisesti käyttäjiensä yksityisyyttä.

Yrityksen tiedot:

Web Factory Clunet Oy
Tunturikatu 19 d
00100 Helsinki