Zooplus on lemmikkieläintarvikkeisiin erikoistunut laajan valikoiman verkkokauppa. Zooplussalla on yli 8000 tuotteen valikoima, koiranruoista ja kissan kiipeilypuista akvaariotuotteisiin ja lintujen ravintolisiin ja kaikkea siltä väliltä!

Zooplussan nettikauppassa on helppo navigoida ja tuotteiden jaottelu on selkeää. Yli kymmenen vuoden kokemus lemmikkitarvikkeiden nettikaupasta näkyy selkeässä rakenteessa ja hyvissä tuotekuvauksissa ja -kuvissa. Nettikaupassa on aina myös paljon tarjouksia. Parhaat tarjoukset on merkitty tähdellä ja vain Zooplussan valikoimista löytyvät tuotteet sydämellä.

Zooplussalta saat ilmaisen toimituksen kaikkiiin yli 49€ tilauksiin kaikkialle Suomeen.

Suosituimpia merkkejä ovat esim. Eukanuba, Hills Science Plan, Nutrivet, Purina.

Uudelleentilaus -toiminto

Kun sinulla on Zooplus-asiakastili niin voit tilata uudelleen aiemmin tilaamiasi tuotteita. Kätevää esimerkiksi koiran tai kissan kuivaruoan osalta! Kun säkin pohja alkaa pilkottaa niin kirjaudut vain Zooplussan asiakastilillesi ja painat Uudelleentilaus-painiketta joka löytyy heti Ostoskori-painikkeen vierestä. Tällöin näet ne vain tuotteet joita olet tilannut eniten etkä joudu selaamaan koko tuotevalikoimaa läpi.

Palkkio-ohjelma

Kun teet ostoksia Zooplussan sivuilla kerrytät myös bonuspisteitä. Palkkio-ohjelmaan ei tarvita erillistä rekisteröitymistä, vaan pisteet kertyvät automaattisesti jokaisen ostoskerran yhteydessä ja ne näkyvät Oma zooplus –osiossa.

Bonuspisteitä voi lunastaa Palkkiokaupassa. Siellä on listattuna valikoima tuotteita joita voi tilata pisteillä, koirankekseistä kissan raapimispuuhun, leluista linnunruokaan. Joistakin erikoistarjouksista on mahdollista saada lisäpisteitä.

Voit myös suositella zooplussaa ystävillesi.  Onnistuneesta suosituksesta saat palkinnoksi 250 bonuspistettä tai vaihtoehtoisesti etukupongin.

Uutiskirjeen tilaaminen

Kun tilaat Zooplussan uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tuoreimmat tiedot uutuustuotteista, erikoistarjouksista ja etukupongeista.

Voit itse valita haluatko uutiskirjeen kaikkien tuotteiden osalta vai rajoitetusti esim. vain kissa- tai hevostuotteista.

Zooplus yrityksenä

Zooplus on jo yli kymmenen vuoden ajan toiminnassa ollut lemmikkien verkkokauppa joka on alunperin lähtöisin Saksasta. Yritys toimittaa tuotteita peräti 28 maahan! Koska kyseessä on puhdas verkkokauppa, panostavat he yksityiskohtaisiin tuotekuvauksiin, valokuviin ja asiakkaiden tekemiin tuotearviointeihin.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of